Din trygga leverantör av skyddsutrustning.


Skyddonline erbjuder skyddsutrustning till utsatta yrkesgrupper. Vi vänder oss till industri, vårdsektorn, kommuner och regioner. Tack vare bra kontakter både i Europa och Asien kan vi leverera skyddsprodukter, som till exempel flamskyddande arbetskläder och arbetsskor av hög kvalitet till bra priser.
 
Creative Reklam, som ligger bakom skyddonline.se, startades 1991 och har lång erfarenhet från branschen. Idag erbjuder de över 30 000 produkter från noga utvalda leverantörer runt om i Europa. Bland våra kunder har vi ett flertal stora företag inom industrin, bland annat aktörer i stålbranschen, men också flera kommuner och regioner.
 
Säkra produkter och trygga leveranser
För oss är det viktigt att vara uppdaterade om regler och säkerhet. Du kan lita på att vi ger dig säkra produkter och trygga leveranser. Vi vill vara enkla och vårt viktigaste uppdrag är att se till att ditt jobb fungerar på ett säkert och effektivt sätt. Därför är det aldrig några problem vid reklamationer. Om något är trasigt eller defekt tar vi självklart tillbaka det.
 
Smidig beställning av skyddskläder
Vi har egna plattformar där du som kund enkelt kan beställa utrustning till alla anställda genom en egen inloggning. Systemet kommer ihåg vilken storlek olika medarbetare har på olika typer av kläder och lägger automatiskt in rätt storlek när du väljer vem du ska beställa till. Detta sparar både tid och pengar så att du kan fokusera på det du ska.

Unika webblösningar

Unika lösningar

Skräddarsydda webblösningar som förenklar beställningar och leveranser.

Vi bygger unika webblösningar för ditt företag som anpassas efter företagets behov. Vårt system sparar både tid och pengar och skapar en snabb och smidig beställningsprocess.

Miljöhänsyn

Vi verkar för en bättre miljö och minskad klimatpåverkan genom att:

Prioritera fossilfria energikällor för energiförbrukning och transporter.

Undviker onödigt, miljöfarligt och oetiskt tillverkade förpackningar.

Samverka med leverantörer och kunder för att minska utsläpp och nedskräpning från tillverkning och användning av våra produkter.